Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Temperamentni trener

Veselin Vujović dobio otkaz

Veselin Vujović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
27.11.2019.
u 13:46

– Mislim da je to zbog onoga što se dogodilo na minuti odmora na utakmici PPD Zagreba. To je dovelo do pobune drugih igrača – rekao je Vujović

Veselin Vujović više nije slovenski rukometni izbornik. Slovenci su se zahvalili Crnogorcu na suradnji bez obzira na to što se približava Europsko prvenstvo.

– Nakon četverogodišnjeg ciklusa predsjedništvo Rukometnog saveza Slovenije ocijenilo je, ne gledajući vrhunske rezultate, da je potrebno pronaći novu energiju. Iz toga razloga dogovorili smo raskid suradnje s Veselinom Vujovićem. Nemamo puno vremena, ali vjerujemo da će biti dovoljno da pronađemo kvalitetno rješenje. Do sredine prosinca imat ćemo novog izbornika – objasnio je predsjednik Slovenskog rukometnog saveza Franjo Bobinec.

Veselin Vujović
1/6

Bivši slovenski izbornik ima svoje objašnjenje zbog čega je raskinuta suradnja.

– Mislim da je to zbog onoga što se dogodilo na minuti odmora na utakmici PPD-a Zagreb. To je dovelo do pobune drugih igrača. Doveli su me zbog mog karaktera, a sada su me maknuli – rekao je Vujović za makedonski G-sport.

Podsjetimo, prošli je tjedan Vujović tijekom minute odmora na utakmici SEHA lige u Brestu, gdje je PPD Zagreb igrao protiv Meškova, prema Slovencu Aleksu Vlahu zaurlao: "Umri, bre, da te ne gledam više".

Među kandidatima za novog slovenskog izbornika spominju se Juan Carlos Pastor, Talant Dujshebaev, Branko Tamše, Alfred Gislason...

Komentara 9

DU
Deleted user
13:01 28.11.2019.

Ako će ovo pomoći Zagrebu da "nabavi" ekipu dostojnu LP, podržavam. Jer ovo sada ne liči ni na šta. Trener je ionako uvijek taj koji strada.

LI
liliZG
13:58 27.11.2019.

hahahhaaaaaa, nije lijepo smijat se , al , hahhaaaaa, ....zna ga provaliti ...

PA
Pahor
17:38 27.11.2019.

NIje on temperamentan, on je primitivna, sirova balkanska seljačina a to je ipak malo drugačije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije