Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
F1

Verstappen za 235 tisućinki bolji od Hamiltona

Essais du Grand Prix de Formule 1 d'Espagne à Montmelo près de Barcelone
DPPI/PIXSELL
08.05.2021.
u 18:10

Hamilton je bio najbrži na drugom treningu, a njegov momčadski kolega Finac Valtteri Bottas na prvom. Kvalifikacije za VN Španjolske u subotu počinju u 15 sati, a nedjeljna utrka je također u 15 sati

 Nizozemac Max Verstappen (Red Bull) bio je u subotu najbrži na zadnjem treningu uoči kvalifikacija za VN Španjolske u Formuli 1, koja se vozi u nedjelju na stazi Catalunya blizu Barcelone. 

Verstappen je 235 tisućinki bio bolji od sedmerostrukog svjetskog prvaka Lewisa Hamiltona (Mercedes), dok je treće vrijeme ostvario Charles Leclerc iz Monaka (Ferrari) zaostavši 473 tisućinke.

Hamilton je bio najbrži na drugom treningu, a njegov momčadski kolega Finac Valtteri Bottas na prvom. Kvalifikacije za VN Španjolske u subotu počinju u 15 sati, a nedjeljna utrka je također u 15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije