Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Verstappen kažnjen zbog ignoriranja upozorenja: Bio sam svjestan da je imao nesreću

Max Verstappen
Foto: Press Association/Pixsell
1/2
27.10.2019.
u 00:05

Tako će u utrku (nedjelja 20.10 sati) s prve pozicije krenuti Monežanin Leclerc, a pored njega u prvom startnom redu bit će momčadski kolega, Sebastian Vettel

Nizozemac Max Verstappen (Red Bull-Honda) trebao je krenuti s prve startne pozicije u utrku za Veliku nagradu Meksika Svjetskog prvenstva vozača formule 1 koja će se voziti u nedjelju.

Nakon saslušanja kod sudaca je odlučeno kako će dobiti kaznu od tri mjesta na gridu zbog ‘ignoriranja’ žutih zastava u zadnjem sektoru staze tijekom treće kvalifikacijske runde. 

Po pravilima, vozači moraju usporiti u slučaju žute zastave, bez obzira jesu li u brzom krugu u kvalifikacijama. U intervjuu nakon utrke, Nizozemac je priznao da nije usporio kada su pokazane žute zastave prilikom nesreće Finca Valtterija Bottasa (Mercedes) koji se zabio u ogradu, pa će u utrku krenuti sa šeste pozicije.

“Bio sam svjestan da je Valtteri imao nesreću. Nije baš izgledalo kao da sam usporio", rekao je Nizozemac na konferenciji za medije nakon utrke.

Tako će u utrku (nedjelja 20.10 sati) s prve pozicije krenuti Monežanin Leclerc, a pored njega u prvom startnom redu bit će momčadski kolega, Sebastian Vettel.


 

Ključne riječi

Komentara 3

ZA
Zagy154
10:05 27.10.2019.

Kaj u ovoj utrci voze dva Vettela?

PR
propalismoFranjoskroz
10:30 27.10.2019.

Prokleta subota uvečer???

DH
dalibor.hren
18:25 27.10.2019.

Vettel protiv blizanca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije