Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VN IMOLE

Verstappen najbrži na zadnjem slobodnom treningu, Mercedes jako spor

Emilia Romagna Grand Prix - Qualifying - Imola
XPB/Press Association/PIXSELL
17.04.2021.
u 13:08

Verstappen je na zadnjem slobodnom treningu bio najbrži, dok je drugo mjesto zauzeo Britanac Lando Norris u McLarenu.  Sedmerostruki svjetski prvak i trenutačno vodeći Lewis Hamilton (Mercedes) bio je treći

Nizozemac Max Verstappen u Red Bullu bio je najbrži u subotu na zadnjem slobodnom treningu prije kvalifikacija za drugu utrku sezone u Formuli VN Emilije Romanje koja se vozi u nedjelju u Imoli. 

U petak je na prva dva slobodna treninga dominirao Mercedes.

Verstappen je na zadnjem slobodnom treningu bio najbrži, dok je drugo mjesto zauzeo Britanac Lando Norris u McLarenu. 
Sedmerostruki svjetski prvak i trenutačno vodeći Lewis Hamilton (Mercedes) bio je treći.

Drugi Mercedesov vozač Finac Valtteri Bottas, koji je imao najbolje vrijeme na prva dva slobodna treninga u petak, bio je u subotu osmi. Četvrti je bio drugi vozač Red Bulla Sergio Pérez.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije