Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NE OSJEĆAM PRITISAK'

Verstappen: Ako ne osvojim titulu ništa se na kraju dana neće promijeniti u mom životu

Reuters
07.10.2021.
u 23:19

- Ako osvojim naslov bit će to veliki uspjeh, za to i radimo. No, ako završim i kao drugi bit će to svejedno sjajna sezona.

Nizozemski vozač Red Bulla Max Verstappen (24) izjavio je da ne osjeća nikakav pritisak kad je u pitanju borba za naslov u Formuli 1 sa Lewisom Hamiltonom.

Sedam utrka prije kraja sezone Verstappen zaostaje dva boda za Hamiltonom, a sljedeća utrka na rasporedu je u nedjelju VN Turske u Istanbulu. 

- Vrlo smo relaksirani, ali i fokusirani jer želite pobijediti. Ništa vas ne može prisiliti na to da zbog toga budete pod stresom, jer ionako radite najbolje što možete - kazao je Verstappen dodavši da ne razmišlja puno o konačnom ishodu sezone. 

- Ako osvojim naslov bit će to veliki uspjeh, za to i radimo. No, ako završim i kao drugi bit će to svejedno sjajna sezona. Na kraju dana ništa se neće promijeniti u mom životu. Uživam u ovome što radim i mislim da je to važno i nemam o čemu brinuti - dodao je Verstappen.

Komentara 2

ZL
Zlatnipijesak
00:12 08.10.2021.

Otkako njemacki RTL nakon 30 godina uzivo prijenosa, od ove godine vise ne prenosi Formulu, F1 mi vise nije interesantna i pojma nemam sto se ove godine dogadja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije