Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nude 100 milijuna

Verratti sve dogovorio s Barcom, ali PSG ga ne želi pustiti

Marco Verratti
Foto: Reuters (Ilustracija)
21.06.2017.
u 18:34

Nagađa se kako je Barcelona spremna platiti čak 100 milijuna eura odštete, za Talijana koji je u PSG stigao 2012. iz Pescare.

Talijanski nogometni reprezentativac Marco Verratti (24) dogovorio je sve detalje ugovora s Barcelonom, međutim prema pisanju francuskog tiska PSG ga ne želi prodati.

Verrattijev menadžer Donato Di Campli sastao se s čelnicima španjolskog velikana i dogovorio sve detalje oko ugovora. Međutim, PSG ne želi pustiti svog ponajboljeg igrača, a kako bi smirili njegovo nezadovoljstvo ponudili su mu novi ugovor godišnjom plaćom od 10 milijuna eura.

Di Campli je otkrio kako Verrattija želi još nekoliko europskih 'teškaša' među kojima je i njemački prvak Bayern, no talijanski veznjak želi jedino u Barcelonu.

Nagađa se kako je Barcelona spremna platiti čak 100 milijuna eura odštete, za Talijana koji je u PSG stigao 2012. iz Pescare.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije