Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTRADALA MU ŠAKA

Verdasco otkazao Umag jer se ozlijedio razbijajući ormarić

Verdasco
BigPictures/PIXSELL
20.07.2013.
u 20:13

Verdasco ne može nastupiti zbog ozljede, a način na koji ju je zaradio je bizaran.

Španjolac Fernando Verdasco nakon Jerzyja Janowicza i Marina Čilića treći je tenisač koji je otkazao nastup na turniru u Umagu. Verdasco ne može nastupiti zbog ozljede, a način na koji ju je zaradio je bizaran - nastradala mu je šaka jer je razbijao ormarić u svlačionici.

Verdasco je poražen u četvrtfinalu Hamburga od Argentinca Federica Delbonisa sa 6:7(5), 7:6(8) i 6:4. Španjolac je ludovao na terenu kad bi Argentinac pogodio iz teške situacije.

Nakon što je izgubio drugi set, Verdasco je zatražio pauzu i otišao u svlačionicu. Tamo je, kako su potvrdili organizatori, razbio jedan od ormarića.

Na teren se vratio s ozlijeđenom šakom pa mu je pružena liječnika pomoć. Nastavio je igrati meč (i izgubio), ali je nakon toga zbog ozljede šake morao otkazati nastup u Umagu.

>> Čilić i Janowicz otkazali Umag

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije