Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Propušta prvi Grand Slam

Venus Williams odustala od nastupa na Australian Openu

'USA\'s Venus Williams shows her emotions during her match against Japan\'s Kimiko Date-Krumm on day three of the 2011 Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledo
'Stephen PondPress Association/Pi'
10.01.2012.
u 09:01

Tenisačica je posljednji put nastupila krajem kolovoza na turneji po SAD-u, gdje se i povukla kako bi se uhvatila u koštac sa Sjogrenovim sindromom.

Venus Williams objavila je na Twitteru te službenoj web-stranici kako neće nastupiti na prvom ovogodišnjem Grand Slam turniru, Australian Openu. Američka tenisačica već duže vrijeme se bori s autoimunom bolešću koja uzrokuje čest umor i bol u zglobovima.

No Venus je istaknula i kako će već sljedeći mjesec biti na teniskom terenu.

Tenisačica je posljednji put nastupila krajem kolovoza na turneji po SAD-u, gdje se i povukla kako bi se uhvatila u koštac sa Sjogrenovim sindromom.

– Nakon nekoliko mjeseci treninga i liječenja radosno mogu objaviti da sam sve bliže povratku. Nažalost, ipak ne mogu nastupiti na Australian Openu – napisala je Venus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije