Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije kriva

Objavljena snimka koja Venus Williams oslobađa optužbe da je skrivila nesreću

Venus Williams
Foto: YouTube
1/5
08.07.2017.
u 20:47

Sada se pojavila snimka na kojoj se vidi kako Venus ima zeleno svjetlo na semaforu prije nego li je krenula.  Nakon što je ušla u raskrižje u njezin se automobil zabilo drugo vozilo

Američka tenisačica Venus Williams (37) proglašena je krivom za prometnu nesreću u kojoj je jedna osoba poginula. Američki mediji su naveli kako je do sudara došlo nakon što je Venus u raskrižju oduzela prednost drugom automobilu.

Sada se pojavila snimka na kojoj se vidi kako Venus ima zeleno svjetlo na semaforu prije nego li je krenula.  Nakon što je ušla u raskrižje u njezin se automobil velikom brzinom zabilo drugo vozilo. 

 

Automobil je vozila 68-godišnja Linda Barson koja je prošla s nekoliko lakših ozljeda, dok je njezin suprug Jerome Barson (78) koji je sjedio na suvozačkom mjestu, zadobio teške ozljede glave. Dva tjedna nakon nesreće je preminuo.

Ova snimka sada demantira navode iz prve verzije događaja koju su svi prenijeli, a u kojoj se optužuje Venus da je kriva za nesreću.

Komentara 5

JA
jamesd
21:24 08.07.2017.

Rigorozniji pregledi za vozačku dozvolu ! A ne da psihopat od 20 godina liječi svoje komplekse gdje nedužni ginu dok cura suvozačica sjedi kraj njega kao fikus, isto tako i starac od 80 godina vozi u dinamici prometa a jedva vidi i motoricki se krece

KS
komsijski_susjed
14:55 09.07.2017.

a di vi je snimka? kaj se zbiva?

Avatar Idler 3
Idler 3
22:48 08.07.2017.

Pokušavam skužit snimku i baš mi nejde. Svi ideju u svim smjerovima....pa koje je onda svjetlo na semaforu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije