Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVILA SU PRAVILA

Velšani bez milosti: Iz reprezentacije izbačena tri nogometaša

Wales vs. Sjeverna Irska
Reuters
29.03.2021.
u 18:58

Nesretni smo što napuštamo kamp ranije, ali pravila su pravila i nisam trebao biti gore u hotelu kasnije od zadanog vremena

Reprezentacija Walesa je poslala trojicu reprezentativaca Hala Robson-Kanua, Rabbija Matondoa i Tylera Robertsa iz kampa uoči kvalifikacijskog susreta protiv Češke koji je na rasporedu u utorak 30. ožujka jer su prekršili protokol, objavio je Velški nogometni savez.

- Trojica nogometaša se vraćaju u svoje klubove danas poslije podne - stoji u priopćenju FAW-a koji dodaje da neće davati nikakve daljnje komentare o tom slučaju.

I dok nema objavljenih pojedinosti o tome kako su nogometaši prekršili protokol, igrač Leedsa Roberts se ispričao preko svog Instagram profila zbog kršenja .

- Nesretni smo što napuštamo kamp ranije, ali pravila su pravila i nisam trebao biti gore u hotelu kasnije od zadanog vremena - napisao je.

- Ispričavam se momčadi, osoblju i navijačima Walesa. Nastavit ću radiri naporno da zavrijedim mjesto u reprezentaciji na Euru.

Wales je izgubio 1:3 u prvoj kvalifikacijskoj utakmici od Belgije, ali je pobijedio Meksiko u prijateljskoj utakmici tijekom vikenda. U utorak 30. ožujka igra u grupi drugu kvalifikacijsku utakmicu protiv Češke. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije