Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBIJENICA

Velimir Perasović neće biti izbornik, Savez mora pronaći novog kandidata!

Velimir Perasović
Goran Stanzl/PIXSELL
11.03.2016.
u 13:00

'Querejeta je odbijanje ustupanja Perasovića Hrvatskoj objasnio time što mu je trener potreban cijelo ljeto zbog nastupa u ekskluzivnoj Euroligi od 16 klubova sljedeće sezone.'

Hrvatski košarkaški savez (HKS) je objavio kako je predsjednik španjolskog kluba Laboral Kutxa Baskonia Jose Antonio Querejeta nakon sastanka s predsjednikom Stručnog savjeta za mušku košarku Dinom Rađom i stručnim tajnikom HKS-a Josipom Vrankovićem odbio mogućnost da trener Laboral Kutxe i hrvatski izbornik tijekom prošlogodišnje akcije EuroBasket 2015. Velimir Perasović vodi Hrvatsku u akciji kvalifikacija za OI 2016.

"Querejeta je odbijanje ustupanja Perasovića Hrvatskoj objasnio time što mu je trener potreban cijelo ljeto zbog nastupa u ekskluzivnoj Euroligi od 16 klubova sljedeće sezone", stoji u obavijesti HKS-a.

Hrvatska će nastup na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru (5-21. kolovoza) pokušati izboriti na kvalifikacijskom turniru u Torinu (6-10. srpnja), a suparnici će joj biti domaćin Italija, Tunis, Meksiko, Grčka i Iran. Samo pobjednik turnira izborit će nastup u Riju.

>> Ako ne može Perasović, HKS želi Nevena Spahiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije