Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA IZBORNIKA

Veliko srce Zlatka Dalića, pomogao svojim Livnjacima koji se bore protiv korone

Zlatko Dalić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
23.03.2020.
u 18:19

Tu informaciju priopćio nam je dr. Ivan Cikojević, ravnatelj ŽB „Dr. fra Mihovil Sučić“ u Livnu

Iz Županijske bolnice Livno dobili smo informaciju kako je poznati Livnjak Zlatko Dalić, izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske, uplatio na račun bolnice 10.000 KM za nabavku prijeko potrebne zaštitne opreme u cilju zaštite medicinskog osoblja koje je na prvoj liniji borbe protiv korone.

Tu informaciju priopćio nam je dr. Ivan Cikojević, ravnatelj ŽB „Dr. fra Mihovil Sučić“ u Livnu, te dodao kako je ta zdravstvena ustanova već napravila određene pripreme za prihvat pacijenata zaraženih korona virusom:

„Bolnica je, sukladno svojim mogućnostima, poduzela sve što je mogla. Napravili smo jedan poseban odjel za pacijente koji bi bili s epidemiološkom anamnezom koja je pozitivna.

Znači da su bili u kontaktu s osobom koja dolazi iz ovih zemalja gdje je već na tisuće zaraženih, i kojih je veliki broj, na žalost, i umrlih. Izmjestili smo odjel neurologije i sad je to odjel koji služi za tu svrhu.“

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
19:33 23.03.2020.

Čestiiiitke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije