Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAVO!

Veliko srce: Bivši kapetan Vatrenih pomaže Petrinji

Instagram
31.12.2020.
u 18:13

To je samo jedna od silnih pošiljki koje posljednjih dana pristižu u pomoć mjestima pogođenim potresom, a pomoć je potrebna. Neki hrvatski sportaši su upravo iz Petrinje te su pozvali na pomoć i zahvalili na istoj

Ne prestaje pristizati pomoć za potresom pogođena područja, a među mnogima koji su se odlučili pomoći su i hrvatski sportaši. Jedan od njih je i Darijo Srna, nekadašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i legenda Šahtara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mladi prikupljaju pomoć

On je na Instagramu podijelio story gdje se fotografirao pred kombijem DVD-a Metković i napisao:

- Metković za Petrinju! 

To je samo jedna od silnih pošiljki koje posljednjih dana pristižu u pomoć mjestima pogođenim potresom, a pomoć je potrebna. Neki hrvatski sportaši su upravo iz Petrinje te su pozvali na pomoć i zahvalili na istoj. 

Neki od njih su Kristijan Grbeša, futsal reprezentativac te Filip Krovinović, igrač engleskog WBA koji je donedavno vodio Slaven Bilić. 

Dejan Lovren, Luka Cindrić, Pero Bočkaj i drugi su ponudili smještaj obiteljima pogođenima potresom, ali i pozvali sve kojima je potrebna pomoć da im se direktno jave kako bi se mogli organizirati i dogovoriti.

Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce, a naši sportaši svoju humanitarnu crtu. Još jednom nas je pogodilo veliko zlo, ali smo ostali kao jedan, brat uz brata, Hrvat uz Hrvata. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije