Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNI RODITELJI

Veliko slavlje! Zoran Mamić i 11 godina mlađa partnerica dobili curicu

Zoran Mamić i Senka Mandić
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/7
15.05.2020.
u 23:19

Nakon braka nagađalo se o nekim njegovim vezama, a jedna od ljepotica s kojima je ljubovao jest Darija Crnjaković, dobra prijateljica manekenke Ive Jerković

Zoran Mamić tiha je patnja mnogih žena koje i površno prate nogomet. ''Casanova iz Maksimira'' poznat je po svojim vezama s lijepim ženama, a dva puta se ženio. 

Prvi put sa stomatologinjom i dizajnericom interijera Vanjom Horvat, s kojom ima dvoje djece. Rastali su se 2010. nakon 17 godina braka.

Drugi brak s ekonomisticom Anom Šikić trajao je dvije godine. 

Nakon braka nagađalo se o nekim njegovim vezama, a jedna od ljepotica s kojima je ljubovao jest Darija Crnjaković, dobra prijateljica manekenke Ive Jerković.

Sadašnja mu je djevojka 11 godina mlađa Srpkinja Senka Mandić, koja je upravo rodila djevojčicu, saznaje 24sata.

Senki je ovo prvo dijete. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:12 16.05.2020.

Čestitke obitelji Mamić!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije