Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA VIJEST

Veliko pojačanje na Poljudu! Hajduk doveo reprezentativca Hrvatske!

Filip Bradarić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
02.09.2019.
u 16:09

Filip Bradarić je osim za Hajduk igrao još za Rijeku, Cagliari Calcio, vlasnik je svjetskog srebra koje je osvojio s reprezentacijom Hrvatske za koju je nastupio ukupno šest puta

HNK Hajduk postigao je dogovor s Cagliari Calciom o jednogodišnjoj posudbi Filipa Bradarića

Objavio je to Hajduk na svojim službenim stranicama.

Dvadesetsedmogodišnji veznjak za prvu momčad Bijelih nastupio je 48 puta, pri tom je zabio tri pogotka te je upisao četiri asistencije.

Debi za Bijele upisao je u srpnju 2013. godine u utakmici Zadar - Hajduk (1:5) pod vodstvom trenera Igora Tudora, a posljednji službeni nastup za Hajduk imao je kod istog trenera u prosincu 2014. godine u kojem su Bijeli svladali Istru 1961 (5:3). 

Filip Bradarić je osim za Hajduk igrao još za Rijeku, Cagliari Calcio, vlasnik je svjetskog srebra koje je osvojio s reprezentacijom Hrvatske za koju je nastupio ukupno šest puta. 

>>> Pogledajte reakciju Nenada Bjelice na ždrjeb LP-a

Ključne riječi

Komentara 14

AP
apathylolz
19:50 02.09.2019.

Taj moze biti pojacanje samo za hajduk🤣🤣

MA
magnum2013
17:54 02.09.2019.

Hajduk se pohvali kako je napravio dobar transfer, a evo njih ubrzo natrag. Da valjaju ostali bi kuda su otišli. Da ne mislite da se rugamo sa hajdučkim zvijezdama. Isto mislimo i o nebrušenim dijamantima iz Dinama koje su prodavali pohlepni očevi Halilović, Brodić, Murić.......

MN
Mamuti na plaži
17:22 02.09.2019.

bravoo...evo Hajduka u borbi za 2 mjesto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije