Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Veliko iznenađenje na Rujevici! U Rijeku stigao bivši 'vatreni' i to za besplatno

NK Rijeka/Facebook
01.07.2022.
u 09:48

Nakon što je Rijeku napustio kapetan Hrvoje Smolčić, morali su se pojačati u obrani. Tako je iz Francuske stigao iskusni Mateo Pavlović, a sada se momčadi na pripremama pridružio i Mitrović, koji će u Rijeci nositi dres s brojem 6

Bivši hrvatski reprezentativac Matej Mitrović (28) novi je igrač Rijeke. Prije pet i pol godina iz Rijeke je otišao u Bešiktaš, godinu kasnije prešao je u Club Brugge, a sada će ponovo obući dres bijelih.

Matej Mitrović, 28-godišnji stoper od 2013. do 2017. bio je član Rijeke te bio dio šampionske momčadi koja je 2017. iznenadila Dinamo i postala prvak Hrvatske.

Mitrović, nekadašnji hrvatski reprezentativac s 12 nastupa i dva pogotka za Hrvatsku, dogovorio je sporazumni raskid ugovora s Bruggeom iako mu ugovorna obveza nije istekla, a razlog je bila spoznaja stopera da ni u sljedećoj sezoni neće dobivati značajnu minutažu.

Imao je u prošlosti problema s ozljedama, ali prošle sezone bio je na sto posto, ali mu trener belgijske momčadi svejedno nije davao priliku.

Nakon što je Rijeku napustio kapetan Hrvoje Smolčić koji je otišao u Eintracht za tri milijuna eura, morali su se pojačati u obrani. Tako je iz Francuske stigao iskusni Mateo Pavlović, a sada se momčadi na pripremama pridružio i Mitrović koji će u Rijeci nositi dres s brojem 6.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije