Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJAN USPJEH

Veliki uspjeh Marina Čilića! Pobjedom nad Karlovićem pridružio se Ivaniševiću

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
17.10.2019.
u 23:35

Protiv Ive je uvijek teško igrati, jer je on jedan od najboljih servera na svijetu, možda i najbolji. Posebno se to pokazalo u drugom setu - napomenuo je Čilić koji će se za polufinale boriti protiv Chardyja

Sudbina je htjela da Marin Čilić do jubilarne 500. pobjede u karijeri (uz 268 poraza) dođe u dvoboju protiv sunarodnjaka i bivšeg kolege iz hrvatske reprezentacije Ive Karlovića.

 Tako se pridružio još jednom Hrvatu u klubu 500 ili više pobjeda, Goranu Ivaniševiću, koji ima 599 pobjeda.

Dogodilo se to u drugom kolu ATP turnira u Moskvi, Marin je pobijedio sa 6:1, 7:6 (5). Bio je to na trenutke iznimno uzbudljiv meč, a posebno je bio zanimljiv osmi gem drugog seta u kojem je Karlović propustio tri prilike za oduzimanje Marinova servisa. Nakon toga Čilić nije pružio više niti jednu priliku Karloviću, a nadmašio ga je i u broju asova: pogodio ih je 11 (doduše uz osam duplih), prema Ivinih devet (četiri duple).

- Protiv Ive je uvijek teško igrati, jer je on jedan od najboljih servera na svijetu, možda i najbolji. Posebno se to pokazalo u drugom setu - napomenuo je Čilić koji će se za polufinale boriti protiv Chardyja.  

A na turniru parova u Stockholmu Ivan Dodig i Slovak Filip Polašek ostali su bez polufinala nakon što su sa 6:7 (2), 5:7 poraženi od Francuza Roger-Vasselina, bivšeg Dodigova partnera, i Finca Kontinena. Hrvat i Slovak ostaju tako i dalje deveti u poretku za završni Masters osam najboljih parova u Londonu.

>>> Pogledajte veliko finale na Šalati

Komentara 1

ČE
četverac
21:00 18.10.2019.

Pa neka kažu da Marin nije uspio. Siguran sam da će postići još 100 pobjeda i osvojiti barem još pet turnira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije