Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni u formi

Veliki turski derbi završio remijem, Domagoj Vida asistent

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
25.02.2019.
u 21:40

Treći Besiktas sada ima 40 bodova, 11 manje od vodećeg Istanbul BB-a, a pet manje od drugog Galatasaraya, dok je Fenerbahçe uspio izaći iz zone ispadanja, sada je 14. s 25 bodova

Stoper hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida odigrao je čitavu utakmicu i bio asistent za vodeći pogodak Besiktasa koji je u derbiju 23. kola turskog prvenstva na svom terenu odigrao 3-3 protiv Fenerbahçea iako je na poluvremenu vodio s 3-0.

Vida je u 10. minuti odlično ubacio loptu za Gonula koji je postigao pogodak za 1-0, a Besiktas je do kraja prvoga dijela stigao do visokog vodstva golovima Yilmaza (18-11m, 45+2). 

>> Pogledajte kamo su sve hrvatski nogometaši selili ove zime

No, u nastavak su igrači Besiktasa, pa tako i Vida, ušli preopušteno što je Fenerbahçe iskoristio i u razmaku od samo 10-ak minuta postigao tri gola za poravnanje, a strijelci su bili Zajc (55), Ciftpinar (61) i Kaldirim (67).

Treći Besiktas sada ima 40 bodova, 11 manje od vodećeg Istanbul BB-a, a pet manje od drugog Galatasaraya, dok je Fenerbahçe uspio izaći iz zone ispadanja, sada je 14. s 25 bodova, koliko ima i 15. Göztepe, dok 16. Bursaspor, koji se nalazi u zoni ispadanja ima samo bod manje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije