Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetio Michaela

Veliki Schumijev prijatelj šokirao izjavom: Više ništa neće biti isto

Michael Schumacher
Foto: DPA/Pixsell
1/6
24.07.2019.
u 12:12

Jedan od najboljih Schumijevih prijatelja Jean Todt nedavno je posjetio Michaela u njegovu domu u Švicarskoj. U intervjuu za Radio Monte Carlo jednom je izjavom šokirao slušatelje

I dalje se vrlo malo zna u kakvom je zdravstvenom stanju sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 Michael Schumacher (50). Njemačka automobilistička legenda strada je 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama.

Schumi je glavom udario u stijenu i teško se ozlijedio. Imao je dvije operacije te je završio u induciranoj komi. Pet mjeseci kasnije prebačen je s odjela intenzivne skrbi na rehabilitacijski odjel, a u rujnu je stigao u svoj dom u švicarskom Glandu, mjestašcu na obali Ženevskog jezera.

Schumacherova obitelj tražila je da se poštuje njihova privatnost, pa oni koji posjete njihov dom toga se pridržavaju.

Jedan od najboljih Schumijevih prijatelja Jean Todt nedavno je posjetio Michaela u njegovom domu u Švicarskoj. U intervjuu za Radio Monte Carlo jednom je izjavom šokirao slušatelje.

Francuz je rekao kako  Michael ima veliku podršku svoje obitelji i da se dalje bori, ali njihovo prijateljstvo više neće biti isto.

– Naravno, naše prijateljstvo ne može biti isto kao što je bilo nekada, više ne možemo razgovarati kao što smo to nekada radili. Svi Michaelu poklanjaju veliku pažnju i o njemu se dobro brinu. Živi s obitelji i njegova se borba nastavlja. Oko njega svi pozitivno razmišljaju, cijela njegova obitelj svakodnevno je uz njega i velika su mu podrška – rekao je Jean Todt.

Trenutačno se snima film o Michaelu Schumacheru koji bi mogao otkriti u kakvom je zdravstvenom stanju bivši svjetski prvak.

Komentara 4

MA
Marina58
17:40 24.07.2019.

Sto je tu sokantno?

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
18:30 24.07.2019.

Sokiran sam!!

JM
ja-ma
13:43 24.07.2019.

Schumi uopće više je živi u Švicarskoj već na Mallorci.Fake news!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije