Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POHOD NA EUROPU

Veliki problemi za trenera Dinama uoči početka priprema

Nenad Bjelica
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
18.06.2019.
u 07:32

Liga prvaka velika je želja plavih u novoj sezoni, stoga nije nevažno koga će kuglice podariti plavima, bit će to važno i za pripreme koje će, osim za akumuliranje snage biti posvećene upravo tom prvom europskom srazu

Sigurno će trener Dinama Nenad Bjelica večeras pogledati kako igra naša mlada reprezentacija na Europskom prvenstvu do 21 godine. Tim prije što bi u vatru mogla njegova tri igrača (Ivan Šunjić, Lovro Majer i Nikola Moro) te jedan potencijalni dinamovac (Luka Ivanušec)

Gleda dinamovce na TV-u

No, sad ih, kao i Danija Olma koji je na Euru s reprezentacijom Španjolske (nije dobio minutažu u 3:1 porazu od Italije), može gledati samo na TV-ekranu, a neće ih u srijedu u 10 ujutro gledati u svojoj svlačionici. Naime, u srijedu plavi kreću s pripremama za novu sezonu, ali s prilično krnjim kadrom. Osim navedenih mladih igrača, nema ni nekih A reprezentativaca koji su zbog obveza u nacionalnim vrstama do prije nekoliko dana ostali bez odmora, pa im plavi strateg mora dati neko vrijeme za predah, tako da ni oni neće doći u srijedu na prvi radni dan. Ti A reprezentativci mogli bi se priključiti na dan odlaska plavih u Moravske Toplice, 24. lipnja.

No, ni tada neće riješiti problem kojeg je bio svjestan još dok smo pili kavu nakon završene sezone. 

– Nemam veznih igrača za pripreme, imam prilično smanjen kadar zbog reprezentativnih obveza i morat ću pozvati šest-sedam mladih igrača da bismo mogli normalno trenirati – kazao nam je Bjelica. 

No, ni s njima neće baš riješiti manjak u srednjem redu, Marko Gjira i Bartol Franjić su vezni, možda tu ofenzivno može odigrati i Mario Ćuže.

Hajduk danas, Osijek sutra

Bjelica će okupiti svoje dečke u srijedu u 10 i odraditi prvi trening, a onda i saznati prvog suparnika na novom europskom putu, ždrijeb drugog pretkola Lige prvaka je u srijedu u podne. A upravo Liga prvaka velika je želja plavih u novoj sezoni, stoga nije nevažno koga će kuglice podariti plavima, bit će to važno i za pripreme koje će, osim za akumuliranje snage biti posvećen upravo tom prvom europskom srazu. 

>>> Pogledajte što je Nenad Bjelica rekao u razgovoru  za Večernji TV


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije