Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE IGRATI PROTIV MALTE

Veliki problemi za Dalića: Otpao mu je još jedan bitan igrač

Hrvatska i Cipar sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Igor Kralj/PIXSELL
28.03.2021.
u 22:31

U Ljubljani je zaigrao u početnoj postavi te je u nastavku mjesto prepustio Josipu Brekalu

Napadač Hoffenheima Andrej Kramarić zbog ozljede gležnja preskočiti će utakmicu kvalifikacija za SP 2022. godine protiv Malte u utorak na riječkoj Rujevici.

Nakon poraza u Sloveniji (0:1) te domaće pobjede nad Ciprom (1:0), aktualni svjetski doprvaci u utorak će na Rujevici dočekati Maltu, a izbornik Zlatko Dalić na raspolaganju neće imati Kramarića.

Napadača Hoffenheima neće konkurirati za taj dvoboj zbog ozljede gležnja, koju je obnovio u subotnjem ogledu s Cipranima, kada je u igru ušao u 57. minuti umjesto Ante Budimira.

U Ljubljani je zaigrao u početnoj postavi te je u nastavku mjesto prepustio Josipu Brekalu.

Kramarić je do sada upisao 52 nastupa za reprezentaciju postigavši 14 golova. Posljednji je zabio u pobjedi 2-1 protiv Švedske u Ligi nacija u listopadu prošle godine.

Uoči početka ovog mini ciklusa od tri utakmice Dalić je ostao i bez napadača zagrebačkog Dinama Brune Petkovića koji je otpao zbog ozljede ramena.

Osim utakmice Hrvatska - Malta, u utorak su na rasporedu još dva ogleda iz naše skupine. U Nikoziji će igrati Cipar i Slovenija, a u Trnavi će se sastati Slovačka i Rusija.

"Vatreni" se nakon dva kola nalaze na trećem mjestu skupine s tri boda, koliko ima i Slovenija na drugoj poziciji, dok je u vodstvu Rusija sa šest bodova. Slovačka ima dva boda, a Cipar i Malta po bod.

Komentara 27

DU
Deleted user
22:43 28.03.2021.

U nekim normalnim vremenima igrala bi B ekipa.I pobjedila 6:0.

OR
Orilogorilo
23:31 28.03.2021.

Fake ozljeda uvrijedene frajle...

ST
stefj
23:05 28.03.2021.

Kako su neki igrali u zadnje dvije utakmice, bolje je bez njih. Kramarić je jedan od tih... Obje utakmice su bile blaga katastrofa u smislu odabira igrača i taktike. Do te mjere da moramo strahovati za Maltu, a o 3 utakmice na jesen da ne pričamo... A bilo bi najbolje i da se odgodi europsko prvenstvo, ovako ćemo se samo osramotiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije