Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još ima 'cajta'

Veliki Karl poslao poruku Kovaču: Volim te Niko, ali znaš što ti je činiti

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
30.11.2018.
u 09:27

Izvršni predsjednik Bayerna izrazio je nadanje da će hrvatski strateg u Bayernu dočekati još nekoliko Badnjaka.

Niko Kovač barem se privremeno izmaknuo maču koji mu je visio nad glavom. Uvjerljiva 5:1 pobjeda ostvarena u Ligi prvaka nad Benficom kupila mu je ponešto vremena, međutim i hrvatskom je strategu jasno da će hitno morati popraviti situaciju u Bundesligi.

Bayern jednostavno ne smije i ne može čučati na petom mjestu, pa će u tom kontekstu ishod subotnjega gostovanja u Bremenu biti silno važan po bavarski klub i Kovačevu sudbinu.

Podršku uprave još uvijek ima, a to je upravo potvrdio i izvršni predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, ponajbolji njemački nogometaš svih vremena.

– Svi bismo u Bayernu voljeli nastaviti suradnju s Nikom, i to na duge staze. Voljeli bismo da s nama dočeka ovaj Badnjak, ali i Badnjak 2019. i 2020. godine. Ali na kraju dana, rezultat mora biti zadovoljavajući. Ne možemo kraj prvenstva dočekati na petom mjestu – kazao je Rummenigge i dodao:

– Kovač poznaje Bayern i u pozitivnom je smislu ekstreman tip. Baš je osoba po mojoj mjeri, jako mi se sviđa. U njemu vidim trenera koji se želi boriti, koji želi unijeti promjene, ali i koji mora promijeniti nekoliko stvari. Svi smo mu voljni pružiti priliku – istaknuo je izvršni predsjednik Bayerna uoči okršaja s Werderom.

Komentara 5

Avatar poljicanin
poljicanin
11:08 30.11.2018.

Otkad se Rummenigge smatra " ponajboljim njemačkim nogometašem svih vremena"?

Avatar Point_of_view
Point_of_view
09:47 30.11.2018.

Niko Kovač ima njemačko državljanstvo. Znači, on je za Nijemce Nijemac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije