Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE TRIBINE RASPRODANE

Veliki interes za vatrene: HNS u prodaju pustio još jednu tribinu!

Navijači
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
12.11.2018.
u 13:08

Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Zbog velikog interesa za utakmicu Lige nacija između Hrvatske i Španjolska koja će se igrati u četvrtak na stadionu Maksimir, vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) odlučilo je aktivirati i tribinu Zapad gore.

Sjajan interes vlada za dvoboj aktualnih svjetskih doprvaka i svjetskih prvaka iz 2010. godine, pa su već u prodaji putem interneta prodane sve ulaznice za tribine Zapad dolje i Istok.

Zbog toga je vodstvo HNS-a odlučilo otvoriti i tribinu Zapad gore kapaciteta 3.745 ulaznica. Preostalo je i nešto ulaznica za sjevernu tribinu - za Sjever dolje ostalo je 1.691 ulaznica, a za Sjever gore 2.991 ulaznica.

>> Pogledajte i kako je Dalić najavio utakmicu protiv Španjolske

Cijena ulaznica za Sjever je 60 kuna, a za Zapad gore 100 kuna. U ponedjeljak od 12:00 sati počinje prodaja i na blagajnama stadiona Maksimir.

Jedna osoba može kupiti najviše šest ulaznica. Osim svojih podataka kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice.

Blagajne na stadionu Maksimir radit će svakim danom od 12:00 do 18:00 sati, do prodaje punog kapaciteta stadiona raspoloživog za ovu utakmicu.

Utakmica protiv Španjolske na rasporedu je 15. studenog na zagrebačkom Maksimiru s početkom u 20:45 sati.

>> Pogledajte i kako je Pjaca najavio Španjolsku

Komentara 7

DO
dopizdilomi
13:51 12.11.2018.

"Novinari" vidim da vas muče padeži ako uopće znate što je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije