Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI FORMAT
Povratak na članak

Velike promjene u Ligi prvaka: Ukida se natjecanje po skupinama!

Prvih osam klubova bi nakon deset kola izborilo plasman u osminu finala.

Komentari 1

Avatar dzambo
dzambo
03:24 20.04.2021.

Da bi se pomoglo SVIM malim li srednjim klubova LP bi se morala igrati po sistemu da u 1.kolu se moze sastato svako sa svakim ''ka prije'' i sa tim se KONACNO otvaraju vrata da i mali i srednji klubovi dodju do velike love, to jest da Barca i Real mogu ispasti vec u 1.Kolu poslije 2 odigrane tekme a da manji i srednji klubovi prvaci svojih drzava koji nisu iz lige petice mogu lakse do same zavrsnice a samim tim ''lova'' od tih nagrada znacila bi puno malim i srednjim klubovima JER bi od te velike zarade iducu sezonu mogli kupiti najbolje igrace i god. za god. konkurencija bi se izjednacila JER ONDA bi protiv jedne Barce sa puno igraca koji su placeni puno sa druge strane stajao neki drug klub van petice JER BI i oni imali slicne takve igrace...jedna Barca prije nije bila prvak Europe 100 god. i nista se nije desilo i dalje su postojali kao klub, pa sto bi sad bilo drukcije, neka se konkurencija izjednaci i za male i srednje klubove sa ovim sto su brat brate ''pretjerali'' jer im je previse dopusteno....kao na primjer da se nemogu sastati vec u 1.kolu...u Europi ima par stotina klubova i vidi se fino sta bi kad favoziras samo par klubova god. za god. postaje ''dosadno'' za gledati...i kad mi kazu da se mali i srednji klubovi nemogu financirati ako neprodaju svoje najbolje igrace PA TO SU NAMJERNO napravili favoriziranjem samo par Europskih klubova, i sa ovakvom promjenom bi se taj problem i konkurencija rijesila za sva vremena....Real-M.City u 1.kolu pa ko pobijedi..pa da...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.