Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJI PUT

Velikanka potvrdila sjajne vijesti

Shelly-Ann Fraser-Pryce
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL
26.12.2019.
u 10:15

Uvijek sam bila zahvalna što imam priliku predstavljati svoju zemlju, obitelj i sebe, a Olimpijske igre u Tokiju bit će moje posljednje, kazala je

Jamajčanska atletičarka Shelly-Ann Fraser-Pryce (32) potvrdila je kako će na Olimpijskim igrama u Tokiju iduće godine nastupiti u utrkama na 100 i 200 metara.

Bit će to njezine četvrte i posljednje olimpijske igre.

Debitirala je na OI u Pekingu 2008. osvojivši zlato na 100 metara, četiri godine kasnije u Londonu je obranila zlato na 'stotki', te osvojila srebrna odličja na 200 m i štafeti 4x100m. Na posljednjim OI u Rio de Janeiru 2016. osvojila je još dvije medalje, srebro u štafeti 4x100 m, te broncu na 100 metra.

"Nastupit ću u obje discipline. Radujem se nastupu na 200 metara, posebno jer vjerujem kako mogu trčati 21 sekundu. To mi je velika strast i zaista naporno radim kako bih ispunila taj cilj," kazala je 32-godišnja atletičarka koja je ove godine osvojila zlato na 100 m na svjetskom prvenstvu u Dohi.

Shelly-Ann Fraser-Pryce je prošlog mjeseca najavila kako će OI u Tokiju biti posljednje u njezinoj karijeri.

"Uvijek sam bila zahvalna što imam priliku predstavljati svoju zemlju, obitelj i sebe, a Olimpijske igre u Tokiju bit će moje posljednje," kazala je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije