Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bila senzacija

Velikan zove Mandžu, želi ga u tandemu s jednim od najvećih napadača svih vremena?!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
08.10.2020.
u 13:43

Mandžo je u statusu slobodnog igrača i da može potpisati s kime želi bez obzira na prijelazne rokove

Mario Mandžukić često je spominjen igrač u talijanskim medijima posljednjih dana, vrte ga tamošnji novinari u raznim kombinacijama, spominju često Fiorentinu i Sampdoriju, ali je najintrigantniju mogućnost upravo zavrtio portal Calciomercatonews.

Kaže, nekadašnjega hrvatskog reprezentativca u svojim redovima želi AC Milan jer pokušava Zlatanu Ibrahimoviću dodati iskusnog partnera, ali i zamjenika na travnjaku.

Ibrahimović i Mandžukić u istome dresu? Doista zvuči fantastično, no navedeni portal nigdje ne kaže koliko je realno da će do toga i doći. Ističe tek da bi Mandžukić morao smanjiti svoja potraživanja kako bi uprava Milana mogla podnijeti financijski teret, i to na tri milijuna eura po sezoni.

Milan je ove sezone fantastično otvorio Serie A, ima maksimalnih devet bodova iz tri dosadašnje utakmice, a ujedno se plasirao i u Europsku ligu pa će strategu Stefanu Pioliju svako pojačanje jako dobro doći.

Igranje uz Rebića i Ibrahimovića, vjerujemo, Mandžukiću nipošto ne bi bilo mrsko, ali jasno je da će Brođanin dobro odvagati sve opcije koje mu se nude. Budući da je u statusu slobodnog igrača i da može potpisati s kime želi bez obzira na prijelazne rokove, vrijeme je na njegovoj strani.  

Hoće li to doista biti Milan, slijedi li povratak u Serie A, vidjet ćemo.

 

Komentara 4

RO
roland
15:12 08.10.2020.

Nek se Mandžukić malo odmorio. Obzirom na njegove mentalne i funkcionalno mororičke sposobnosti, u organiziranoj momčadi moga o bi biti od koristi. Da li će se dogovoriti za plaću, e to je već drugi par cipela. ..

NI
Nini istrijan
01:00 09.10.2020.

Da moze potpisati s kime zeli bas ne moze nego ce biti vrlo sretan ako ga uzmu u Milan-u.Povreda Rebica mu ide malo na ruku mada nisu oni isti tipovi igraca. Mislim da je Rebic malo raznovrsniji i bolji u sredini dok je Mandza tipican centarfor a pored Ibre on nema sto da trazi. Ako dobije ponudu neka ne misli previse na novac nego neka ugovori dobre klauzule i bonuse i tada ce imati prilike i da zaradi onoliko koliko misli da je vrijedan.

KA
Kairos
21:42 08.10.2020.

Hura!!! Novo odredište za Mandžukića!? Koje je ovo već po redu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije