Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Velikan želi Zlatka Dalića i ima plan kako ga nagovoriti da dođe

Dalić i Modrić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/6
24.10.2018.
u 20:19

"Dalić ne želi napustiti HNS, ali bi želio voditi klub. Mogao bi prihvatiti ideju da trenira Fenerbahče uz reprezentaciju", navodi turski Fanatik.

Turski velikan Fenerbahče proživljava jednu od najgorih sezona pa se očekuje da će klub izgubiti strpljenje s trenerom Phillipom Cocuom. A kao mogućeg nasljednika turski mediji spominju - Zlatka Dalića.

Hrvatski izbornik napravio je senzaciju s vatrenima na Svjetskom prvenstvu u Kini. Na klupi Hrvatske ostat će barem od kraja ciklusa za Euro 2020, nedavno je odbio unosnu ponudu iz Kine, no Turci imaju spreman plan.

"Dalić ne želi napustiti HNS, ali bi želio voditi klub. Mogao bi prihvatiti ideju da trenira Fenerbahče uz reprezentaciju", navodi turski Fanatik.

Fenerbahče je u skupini Europske lige s Dinamom. Turska je momčad u prvom kolu poražena na Maksimiru (4:1); dok je u drugom kod kuće svladala Spartak iz Trnave (2:0).

>> Pogledajte što vatreni rade u slobodno vrijeme


 

Komentara 12

Avatar Glina74
Glina74
20:52 24.10.2018.

Paviću svjetsko prvenstvo u RUSIJI u RUSIJI Paviću

MA
marsovac
00:48 25.10.2018.

velikan,...fernerbahce,.........ha, ha, ha, ha,............

5A
5_ak
20:38 24.10.2018.

Budalastine se ne komentiraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije