Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER U SIJEČNJU
Povratak na članak

Velikan kupuje Kovačevu zvijezdu za 30 milijuna eura

Interesa za njemačkog braniča ne manjka, a izgledno je da bi već u siječnju mogao preseliti u Premier ligu.

Komentari 4

DU
Deleted user
18:15 30.12.2018.

Upravo sam telefonski razgovarao sa Nikom. Rekao mi je da to nije istina, ali bi ga rado prodao u " nas ajduk". Moj "razgovor" sa Nikom je vjerodostojan, kao i ovo izvjesce VL-a.

VL
PI
Pierro12
22:58 28.01.2019.

Niko Kovac je nas najveci nogometas. Bio. I sada najbolji trener. No nije imao prave prilike. Uvijek su ga zvali u bezizlatnoj situaciji. I uvijek napravio cudo. A kao igrac ?! Neponovljiv. Nas najborbeniji igrac sa 100% velikim srcem. I kao covjek. Najveci karakter ikada. Plus brat. Svaka vam cast. Najbolji ste. Zaradili ste lovu i netrebam vam nitko. Sami ste se probili u Njemackoj. Obojica. Kapa do poda i velik naklon. Istinska Gospoda i ljudi. Nastavite. Uz vas smo. Pozz svim Hrvatima ma gdje bili iz Frankfurta. Ihr seid die Groessten. Macht weiter so. Die Kroaten sind mit euch. Tchuess aus der Main Metropole.

VL
BA
bazinga
22:26 30.12.2018.

Velikan ,zvijezda, kovač, VL- ljigavo

VL
PI
Pierro12
23:04 28.01.2019.

Braca Kovac pravi su primjer sportasa i nogometasa. Imaju velik ugled u Bundesligi. Uspjeli su vec u prvom pokusaju doci u Bayern. A prije njega same zvijezde, Ancelotti, Guardiola, Heynckes itd...!!!!! Svaka vam cast. I to ste sami izborili. U velikoj konkurenciji i to u najljepsoj ligi Europe i svijeta. Bundesliga za navijace i gledatelje ima najljepsi nogomet. Pozz iz diaspore.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.