Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDE NA CHARDYJA
Povratak na članak

Sjajna pobjeda Čilića: Svladao Berdycha za četvrto kolo Wimbledona!

Sljedeći Čilićev protivnik bit će 27-godišnji Francuz Jeremy Chardy, 42. igrač svijeta. Bit će to lijepa prilika Čiliću da ode u četvrtfinale Wimbledona.

Komentari 5

LA
LacoLaco
23:04 27.06.2014.

U ovom matchu Cilic mi je izgledao kao zreliji igrac nego prijasnje sezone. Ako tako nastavi ni Dokovic nije 100% siguran da ce pobjedit.

VL
Avatar rajetin
rajetin
01:31 28.06.2014.

Goran mu je ispravio servis - više se ne frče i hrabro udara kada treba. Čini se i mentalno jačim. Đoković? To je vrlo visoka prepreka. Naravno, prvi je na redu Chardy, kojega bi moga proći.

VL
DB
D.Bago
11:20 28.06.2014.

Ide na bolje. Nije imao crnih rupa kao prije. Čini se da je konačno počeo vjerovati u sebe. Ako ovakav ostane sve je moguće pa i to da pobjedi Đokovića.

VL
MA
Majur
17:03 28.06.2014.

Davno sam digao ruke od njega i nade u njega....ima tehniku,visinu i sve udarce potrebne za top5 ali nema glavu...jednostavno nije u stanju prelomit vazne meceve u svoju korist.Kladim se da nece proci tog francuza 42-og igraca na svijetu...ako prodje i djoletu pruzi otpor od prvog do zadnjeg poena skidam kapu,a do tad sumnja......

VL
LJ
ljiljana
10:39 29.06.2014.

Sve cestitke za Marina , sretno dalje i da osvojis wimbledon kao tvoj trener Goran Ivanisevic , sretnoooooooooooooooooooooo <3 <3

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.