Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobili "zeleno svjetlo"

Velika noć za navijače Rome: Sada će nam se diviti cijeli svijet

Roma
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.02.2017.
u 16:39

Roma je zahtjev za novim stadionom podnijela još prije pola godine, a nakon puno odgađanja, u petak su konačno dobili "zeleno svjetlo". Roma svoje domaće utakmice igra na Olimpicu, koji "dijeli" s gradskim suparnikom Lazijem i talijanskom reprezentancijom u ragbiju

Talijanski nogometni gigant Roma uskoro će dobiti vlastiti stadion nakon što je gradsko vijeće Rima na čelu s gradonačelnicom Virginiom Raggi u petak kasno navečer dalo suglasnost za izgradnju novoga stadiona.

Roma je zahtjev za novim stadionom podnijela još prije pola godine, a nakon puno odgađanja, u petak su konačno dobili "zeleno svjetlo". Roma svoje domaće utakmice igra na Olimpicu, koji "dijeli" s gradskim suparnikom Lazijem i talijanskom reprezentancijom u ragbiju.

- Ovo je velika noć za sve navijače Rome. Već dugo sanjamo svoj stadion, a sada će nam se diviti cijeli svijet - kazao je predsjednik Rome Amerikanac James Pallotta.

Roma će staion graditi u Tor di Vallea, predgrađu Rima poznatome po zelenilu zbog čega su se pobunili mnogi ekolozi i političari.

Iz Rome su priopćili da će prilikom gradnje stadiona poštivati sve ekološke norme, poslovni dio objekta bit će sveden na minimum, a obećali su izgraditi nasip koji bi od poplava štitio tamošnje naselje Decima i liniju podzemne željeznice do stadiona.

Komentara 3

UN
unbekant
18:21 25.02.2017.

Vrlo pozitivan i profitabilan klub,s tradicijom i treba imati svoj Stadion,

KE
kermitovo
23:35 25.02.2017.

Još prije pola godine su poslali zahtjev?!? Ubili se od čekanja... to kod nas ideeeee... pih

KU
kupatilo
00:34 26.02.2017.

koliko dinamo trazi svoj damu urede,daje podnio zahtjev Rimu a ne Zagrebu vec bi ga izgradili i Italijani al nasima je vaznije puno toga nevaznog kao financiranje stotine agencija i udruga koje neznaju ni same cemu sluze al bitno je da ti narod placa a sluze sami sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije