Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ana Konjuh

Jedva čekam da ponovno izađem na teren i zaigram

02.06.2020.
u 22:12

Osim nje i Donne Vekić, na turniru će nastupiti i Jana Fett, Lea Bošković, Tena Lukas, Tereza Mrdeža, Antonia Ružić i Iva Primorac. Tenisku svečanost uveličat će i ženske teniske legende Iva Majoli i Jelena Kostanić Tošić

U četvrtak, kad u Osijeku započne Hrvatski Premier tenis, humanitarni turnir naših najboljih tenisača i tenisačica u organizaciji obitelji Vekić, Ani Konjuh (22) bit će to prvi nastup nakon veljače 2019. godine. No, kako je tad izgubila sva tri meča, ne osvojivši ni set, može se komotno zaključiti da Anina stanka ne traje samo 15 nego čak 24 mjeseca, od Wimbledona prošle godine.

No i taj povratak mlade Dubrovčanke nije bio uspješan, zapravo se može reći da se Ana nije naigrala tenisa još od Wimbledona 2017. kada je u osmini finala poražena od Venus Williams. Tada je stigla do svojeg najboljeg plasmana u karijeri, 20. mjesta na WTA listi, a nakon toga je ozljeda desnog lakta učinila svoje. Trebale su čak četiri operacije (dvije u Hrvatskoj, dvije u SAD-u) da se ozljeda sanira.

– Jedva čekam da se ponovno vratim na teren i zaigram. I drago mi je da će se to dogoditi na ovom humanitarnom turniru u Osijeku, gdje će nastupiti sve naše najbolje tenisačice izuzev Petre Martić. Velika mi je čast što sam pozvana na taj turnir, veselim se nastupu i nadam se da će nam se priključiti i mnogi ljubitelji tenisa, da će nas pratiti preko malih ekrana i društvenih mreža – poručuje Konjuh.

Osim nje i Donne Vekić, na turniru će nastupiti i Jana Fett, Lea Bošković, Tena Lukas, Tereza Mrdeža, Antonia Ružić i Iva Primorac. Tenisku svečanost uveličat će i ženske teniske legende Iva Majoli i Jelena Kostanić Tošić. U konkurenciji tenisača najavljeni su nastupi Marina Čilića, Borne Ćorića, Ivana Dodiga, Nikole Mektića, Franka Škugora, Borne Goje, Nine Serdarušića i Duje Ajdukovića. A doći će i muške legende, dvojica Gorana, Ivanišević i Prpić. Još nije odlučeno kako će se legende predstaviti, a mi im predlažemo dvoboj u miksu: Majoli i Ivanišević protiv Kostanić Tošić i Prpića.

Ključne riječi

Komentara 1

TR
Travno221
09:13 03.06.2020.

Bojim se da je Ana preteška za tenis. Morala bi smršaviti 10-ak kilograma, poraditi na kretanju i drugim udarcima, pa će lakat biti manje opterećen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije