Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima osjećaj za pogodak

Francuska nada Kylian Mbappé je novi rekorder Lige prvaka!

Kylian Mbappe
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
19.04.2017.
u 23:15

Velika francuska nada postao je najmlađi igrač u povijesti Lige prvaka s pet pogodaka. Nadmašio je Raula koji je bio 41 dan stariji kada je zabio svojih prvih pet golova u najelitnijem europskom klupskom natjecanju

Francuz Kylian Mbappé (18) je prvi igrač u povijesti koji je zabio pogotke u svoje prve četiri utakmice u Ligi prvaka!

Bio je strijelac i u uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka u kojoj je njegov Monaco pobijedio dortmundsku Borussiju sa 3:1. Već u 3. minuti Monacov je napadač načeo mrežu njemačke momčadi.


Kylian Mbappe Goal HD - Monaco 1-0 Borussia... by FranceCup3

Mbappé je zabio dva pogotka u prvoj utakmici u Dortmundu, a prije toga je bio strijelac i u oba dvoboja osmine finala protiv Manchester Cityja.

Velika francuska nada postao je najmlađi igrač u povijesti Lige prvaka s pet pogodaka. Nadmašio je Raula koji je bio 41 dan stariji kada je zabio svojih prvih pet golova u najelitnijem europskom klupskom natjecanju.

>>Barcelona nije napravila čudo, Mandžo i društvo na Nou Campu potvrdili prolazak u polufinale

>>Monaco i u drugoj utakmici slavio protiv Borussije, Subašić prošao u polufinale

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije