Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL liga

Velika drama: Kingsi i Oilersi slavili u produžetku

Edmonton Oilers
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
08.11.2017.
u 12:55

Los Angeles Kings su sa 4-3 svladali Anaheim Duckse na njihovom ledu, a pobjedu im je donio Nick Shore koji je zabio gol nešto više od minutu prije kraja produžetka.

Od devet utakmica sinoć igranih u NHL-u dvije su odlučene u produžecima, Edmonton Oilers su sa 2-1 bili bolji od New York Islandersa, a Los Angeles Kings sa 4-3 od Anaheim Ducksa.

Los Angeles Kings su sa 4-3 svladali Anaheim Duckse na njihovom ledu, a pobjedu im je donio Nick Shore koji je zabio gol nešto više od minutu prije kraja produžetka. 

Dustin Brown i Anže Kopitar su svaki zabili po gol i upisali asistenciju za Kingse (11-2-2) koji su dva puta na utakmici zaostajali dva gola. Jonathan Quick je za pobjedu obranio 33 udarca, a treći pogodak u regularnom dijelu utakmice zabio je Adrian Kempe. 

Edmonton Oilers
1/5

Jared Boll je zabio svoj prvi gol u NHL-u u zadnjih 20 mjeseci, a Rickard Rakell je zabio i upisao asistenciju za Duckse (6-6-3), dok je strijelac trećeg pogotka za Anaheim Sami Vatanen.

Edmonton Oilers su sinoć sa 2-1 u produžetku pobijedili New York Islanderse a pobjednički gol zabio je Connor McDavid 38 sekundi nakon početka tog zadnjeg dijela utakmice.

Vratar Cam Talbot je obranio 13 od ukupno 36 udaraca prema svojim vratima u zadnjoj trećini.Leon Draisaitl je također bio strijelac za Edmonton (5-8-1).

Jedini gol za Islanderse (8-5-2), koji od početka sezone nisu izgubili domaću utakmicu u produžetku, zabio je Jordan Eberle.

Komentara 1

NO
nogogaz
17:47 14.11.2017.

Bravo Anže Kopitar! Kapetan Los Angelesa i dalje rastura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije