Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIOLI U PROBLEMIMA

Velik udarac za Milan: Hrvat pozitivan na koronavirus

ITA, Serie A, Benevento Calcio vs AC Milan
EXPA/PIXSELL
06.01.2021.
u 13:44

Rebić nema simptome i Milan javlja kako je već u samoizolaciji, a zbog korone bi trebao preskočiti i sljedeća dva dvoboja s Torinom, jedan u Kupu i jedan prvenstveni

Iz Milana javljaju kako je hrvatski napadač Ante Rebić (27) pozitivan na koronavirus te mora preskočiti današnji derbi Milana i Juventusa.

Na posljednjem testiranju uoči utakmice pozitivni su bili Ante Rebić i Rade Krunić  pa Stefano Pioli neće moći računati niti na njih, a niti na ranije otpisane igrače: suspendiranog Tonalija, te ozlijeđene Ibrahimovića, Saelemaekersa, Bennacera i Gabbiju.

Rebić nema simptome i Milan javlja kako je već u samoizolaciji, a zbog korone bi trebao preskočiti i sljedeća dva dvoboja s Torinom, jedan u Kupu i jedan prvenstveni.

U posljednjem nastupu Milana u 2020. godini kada su Rossoneri slavili nad Laziom 3:2 zabio je prvijenac u sezoni i upisao asistenciju, a s takvim je igrama nastavio i u 2021. godini. Naime, Rebić je protiv Beneventa asistirao za oba pogotka Milana u pobjedi 2:0 i ovo će sigurno biti velik udarac u igri talijanskog velikana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije