Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE NADA NASTUPU

Velik udarac uoči Australian Opena: Bivši prvi tenisač svijeta zaražen koronom

FILE PHOTO: French Open
CHARLES PLATIAU/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
14.01.2021.
u 14:43

Murray, koji je pet puta izgubio u finalu Australian Opena, nalazi se u samoizolaciji i osjeća se dobro

Bivši prvi tenisač svijeta Andy Murray (33) pozitivan je na koronavirus. Unatoč lošoj vijesti, Škot se nada da će ipak moći igrati na Australian Openu, turniru koji počinje 8. veljače. 

Murray, koji je pet puta izgubio u finalu Australian Opena, nalazi se u samoizolaciji i osjeća se dobro. Zbog problema sa ozljedom kuka proteklih godina srozao se njegov renking, pa je trenutno na 123. mjestu ATP liste.

Od organizatora je dobio pozivnicu za nastup na prvom Grand Slam turniru sezone u Melbourneu. U karijeri je osvojio tri Grand Slam turnira, Wimbledon (2013, 2016) i US Open (2012).

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lajh1985
16:27 14.01.2021.

Zasto bi to bio neki udarac...pa on je sad tu negdje kao cilic,ak prodje 3 kola je kao ds je osvojio lotto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije