Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi spektakl

Velasquez će braniti titulu protiv Werduma u Meksiku!

Velasquez vs Dos Santos (1)
MMA Fighting
07.11.2013.
u 11:37

Novi Cainov nastup tako bi trebao biti na rasporedu sredinom proljeća, trenutno se spominje druga polovica travnja 2014. godine

UFC-ova kraljevska kategorija, kako se često naziva teškaše, definitivno ima ogroman broj atraktivnih imena, ali Cain Velasquez nedavno je još jednom potvrdio kako je on trenutno najbolji na svijetu novom iznimno uvjerljivom pobjedom nad Juniorom dos Santosom.

No, da bi ostao na vrhu te kraljevske kategorije ipak s vremena na vrijeme titulu treba braniti, a idući napadač bit će Brazilac Fabricio Werdum.

Event se ovog puta ipak neće održati, kao što je to uobičajeno, na američkom tlu, već će se otići nešto malo južnije.

Prema informacijama koje u ovom trenutku još uvijek nisu službene naravi, ali ipak dolaze iz iznimno pouzdanih izvora, Velasquez će pojas prvaka braniti u Meksiku, a radit će se o eventu UFC 172.

Novi Cainov nastup tako bi trebao biti na rasporedu sredinom proljeća, trenutno se spominje druga polovica travnja 2014. godine, a vjeruje se da će vrlo brzo sve dobiti i službenu potvrdu od strane Dane Whitea.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije