Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE

Nova Miss sporta Hrvatske je Ivana Jurković!

Miss Sporta
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/10
13.07.2018.
u 23:38

Krunu joj je predala prošlogodišnja Miss Sporta Leonarda Farkaš i to samo nekoliko dana nakon što je proslavila 18. rođendan.

Miss Sporta za 2018. godinu je Ivana Jurković. Njoj je 19 godina, dolazi iz Vele Luke, a trenira veslanje. Članica je kluba Ošjak s otoka Korčule.

Krunu joj je predala prošlogodišnja Miss Sporta Leonarda Farkaš i to samo nekoliko dana nakon što je proslavila 18. rođendan.

Finale izbora Miss sporta Hrvatske održavalo se u hotelu Grand Casino Admiral. Svih 16 finalistica se predstavilo  žiriju u četiri izlaza (kožna galanterija Galko, sportska odjeća Body feeling, kupaći kostimi i večernje haljine modnog salona Mistic exclusive) te prezentiralo sport kojim se bave u talent showu.

Nova Miss sporta Hrvatske između brojnih nagrada dobit će besplatnu trogodišnju stipendiju visoke škole Aspira, besplatan bungee jumping s Masleničkog mosta, vikend u hotelu Sport u Ivanić-Gradu...

U glazbenom dijelu programa nastupali su Anezi, Antonija Šola i Colonija, dok su u zabavnom programu nastupali članovi Rock’n’roll kluba Gimnazija i MegaRock te Paula Hude i Vedran Sraga, članovi kluba SPK Zagreb koji su plesali standardne i latinskoameričke plesove. Program je vodio Davor Garić, novinar Nove TV koji već ima iskustva u vođenju ovakvih programa s obzirom na to da je u zadnje vrijeme bio zaštitni znak izbora Miss Supranational Hrvatske.

Miss Sporta
1/10
Ključne riječi

Komentara 21

DR
Drmiha
21:22 13.07.2018.

neka se nitko ne uvrjedi ali nazalost ove zene sto ih se vise zasticuje kojekakvim zakonima i konvencijama one se same jos vise podcjenjuju i samoponizavaju. Zalosno

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
18:09 13.07.2018.

Ova mala prva na slici ima dobru prdaru

DU
Deleted user
00:49 14.07.2018.

Pocepo bi ju ko srbin kartu za finalnu utakmicu protiv Francuske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije