Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gledajte uživo

Večeras konferencija koju svi čekamo, sučeljavaju se Conor i Khabib

Khabib vs Conor
Foto: Screenshot
20.09.2018.
u 16:50

U dvorani će osim njih prisutni biti tek pripadnici medija s teško zarađenim akreditacijama

Još nas samo sati dijele do UFC spektakla u srcu New Yorka! Naravno, ovdje nije riječ o nikakvom eventu, ali je o nečemu što će imati veću gledanost od većine UFC manifestacija. Večeras pred novinare izlaze Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov.

Radio City Music Hall će večeras u 23 sata na svoju pozornicu dovesti tri osobe u koje će biti uperene oči MMA svijeta. Prvi od njih je predsjednik UFC promocije, Dana White, dok su preostala dvojica Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov, sudionici MMA borbe godine tj. borbe koja će vjerojatno srušiti sve rekorde gledanosti jednog okršaja slobodne borbe.

>>Pogledajte gostovanje Filipa Hrgovića na Večernji TV-u

U dvorani će osim njih prisutni biti tek pripadnici medija s teško zarađenim akreditacijama, no UFC će sve prenositi putem svog Youtube kanala. Prijenos bi trebao započeti u 23 sata, a ispod teksta se nalazi video koji tim putem možete pratiti. Dakle, ne morate tražiti gdje gledati verbalni okršaj dva najbolja MMA borca lake kategorije na svijetu, mi vam ga donosimo!

Borba je za samo 16 dana, a nulta runda odradit će se već danas. Hoće li i Khabib biti još jedan od onih kojima je Conor McGregor uspio “ući u glavu” i na koji način će to pokušati izvesti? Vidjet ćemo vrlo brzo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije