Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan D za Niku

Već se oprostio od igrača? Nad Kovača se nadvila Wengerova sjena

Niko Kovač i Arsene Wenger
Foto: NordPhoto/Reuters/Pixsell
1/5
27.11.2018.
u 11:14

Kovač je tijekom obraćanja igračima priznao da bi uskoro mogao postati bivši, pa ih optužio da će biti isključivi krivci ako doista dođe do smjene

Ako je vjerovati listu Bild, čiji novinari često precizno prenose povjerljive informacije iz svlačionice Bayerna, što upućuje i na to da u njoj imaju svoju krticu ili više njih, Niko Kovač u nedjelju je održao žestok govor ispred igrača.

Tijekom obraćanja priznao im je da bi uskoro mogao postati bivši, pa ih optužio da će biti isključivi krivci ako doista dođe do smjene. Svašta im je prigovorio vezano uz njihovo ponašanje na travnjaku, ali ih i ujedno upitao kako je moguće da oni sve znaju najbolje.

Obrecnuo se pritom i na njemački mentalitet, pa spočitnuo igračima da je on kao Hrvat za sve ostvareno u životu morao naporno raditi.

Kako su taj govor doživjeli igrači, vidjet ćemo već večeras kada će Bayern u Ligi prvaka dočekati Benficu, ali njemački mediji nagađaju da bi hrvatski strateg već do jutra mogao biti smijenjen ako bavarska momčad ponovo kiksa.

Čitavu situaciju iz prikrajka pažljivo promatra Arsene Wenger, francuski stručnjak koji je navodno već u pregovorima s Bayernom. 

Britanski list Telegraph navodi da je dugogodišnji vođa Arsenala ozbiljno zainteresiran za taj posao budući da njemački klub ima kapacitete da utaži njegovu glad za osvajanjem trofeja prije negoli konačno ode u mirovinu.

Wenger je u studenom odbio ponudu Fulhama da preuzme klupu, ali i mjesto tehničkog direktora u Paris Saint-Germaineu. 

Komentara 25

PI
Pierro12
12:18 27.11.2018.

Niko, brate, ne brini. Svi znaju sta se dogada i nogometna javnost u Njemackoj je na tvojoj strani. Svi okrivljuju igrace i upravu. Nema ekipe. To su stari potroseni igraci. Plus su bahati. Neki nezele a neki nemogu vise. Eto. To je stari problem. Ali Bayern nije doveo mlade i nove igrace. Nista. Nulu. Hoeness je mangup i zna gdje je pogrijesio. Pustio je nesposbne, Rummeniggea i ekipu. Lewandowskog je trebalo odmah na pocetku izbaciti. Odvratan lik. I nakon njega ostatak koji neigra. To je ttebao biti signal drugima. Da nema zezanja. Ali, sta se dogodilo? Nista. Hoeness nije odrjesio kesu, nisu dosli igraci mladi ,nije se uigrala nova ekipa. Nego stare budale i lijencine guraju iako neki nemogu ni hodati. Niko drzi se.

DU
Deleted user
11:25 27.11.2018.

Kovač je kriv samo utoliko što si je dozvolio da mu ostave tuđe, izraubane igračke i što je prihvatio posao prije nego što su mu dali jamstvo da će dobiti odriješene ruke dopuniti kadar novim igračima i riješiti se starih. To se nije dogodilo, ostavili su mu ove izraubane, razmažene poluigrače i sad je jednostavno u pat poziciji. Na njegovom mjestu, otišla bih još prvi put kad se svlačionica pobunila i sabotirala ga jer je bilo jasno da je takvo stanje neodrživo, da će dovest do njegove smjene pa bi ih preduhitrila, a Arsenal je tek sad vidimo čitavo desetljeće bio taoc Arsena Wengera koji ih je zabetonirao kao mediokritete, isto slijedi i Bayernu, on ne može više.

PA
pavel1001
12:44 27.11.2018.

wenger 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije