Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODATNE KVALIFIKACIJE

Vatreni ždrijeb: Ovo morate znati o protivniku Hrvatske

Grčka
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
17.10.2017.
u 14:10

Pred vatrenima su dvije odlučujuće utakmice za plasman na SP, a evo detalja o protivniku.

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je danas protivnika u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Bit će to selekcija Grčke, a evo što sve morate znati o toj reprezentaciji.

Spomenimo i to da se prve utakmice dokvalifikacija igraju od 9. do 11. studenoga, a uzvrati su od 12. do 14. studenoga. Prva utakmica igra se u Maksimiru, a uzvrat u Grčkoj.

Grčka
1/16

GRČKA

Grčka je vrlo čudna, a nama jako neugodna reprezentacija. Riječ je o vrsti koja je potpuno razočarala u kvalifikacijama za Euro u Francuskoj, no sada se pod vodstvom Michaela Skibbea ipak znatno podigla, piše Goal. Grci kao – Grci, s njima je uvijek teško. Glavni adut je stoperski par (Manolas i Papastathopoulos) koji zajedno vrijedi 58 milijuna eura. Opasan je i Fortounis, kao i stasiti napadač Mitroglou.

Formacija
4-2-3-1
Izbornik:
Michael Skibbe (NJEM, 52)
Vrijednost momčadi:
131,95 milijuna eura
Najbolji igrač:
K. Manolas (Roma)
Broj nastupa na SP-ima:
3 (1994., 2010. i 2014.)
Put do kvalifikacija za SP:
Završili drugoplasirani u skupini, s čak devet bodova iza Belgije, ali dva više od BiH na 3. mjestu

Tko će proći na SP? Ispunite anketu na dnu članka...

Tko će proći na Svjetsko prvenstvo?

Komentara 11

CO
cokta
15:24 17.10.2017.

Kojeg vraga pumpate te jadne grke...?košarkaška nacija, u nogometu poput srbije... Jedino moramo pripaziti sto su iznimno prljavi,a zene im dosta dlakave....

BL
blokiran
14:36 17.10.2017.

najlakši protivnik,a ovi iz HNS-a dramatiziraju reda radi jer i oni su vjerojatno htjeli grke

JM
Jean-Michel_Nicolier
14:55 17.10.2017.

Za SP98 smo u zadnjoj tekmi skupine pod mus pobijedili Grčku u Ateni i onda u play-offu izvukli Ukrajinu. Sada smo u zadnjoj pod mus pobijedili Ukrajinu, a u play-offu izvukli Grčku. Miriši na dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije