Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KANTA NE SMETA

Vatreni zarađuje milijune eura, a iznenadit ćete se kad vidite njegov mobitel

Nikola Vlašić
Foto: Instagram
1/7
16.06.2019.
u 19:05

Toma Bašić, Vlašićev suigrač iz hrvatske U-21 reprezentacije, na Instagramu je objavio video u kojem se vidi kakav mobitel koristi Blankin brat. Riječ je o prastarom modelu, a Bašić je to popratio opisom "što će ti više?".

Mladi vatreni Nikola Vlašić pokazao je da nogometaši koji zarađuju milijune kuna godišnje mogu biti skromni.

Naime, Toma Bašić, Vlašićev suigrač iz hrvatske U-21 reprezentacije, na Instagramu je objavio video u kojem se vidi kakav mobitel koristi Blankin brat. Riječ je o prastarom modelu, a Bašić je to popratio opisom "što će ti više?".

Nikola Vlašić je 2017. godine iz Hajduka prešao u Everton za 10,8 milijuna eura što je najveći transfer u povijesti kluba. Trenutačno nosi dres moskovskog CSKA i tamo je odigrao sjajnu sezonu i iskazao se u Ligi prvaka. Osim toga, ima i pet nastupa za A reprezentaciju.

Sada je pred Vlašićem i mladim vatrenima nastup na Europskom prvenstvu u Italiji i San Marinu, a čeka ih teška skupina s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom.

Ključne riječi

Komentara 14

AN
AnteizmalogZGa
19:56 16.06.2019.

U mojim očima je sada još veći!!!!!!

WT
Wtf
20:04 16.06.2019.

Obitelj je na mjestu, normalna, religiozna, zato i guraju. Samo tako dalje.

CH
chemica
19:34 16.06.2019.

Impresivno. Nije priglupi seljo kojem je u krilo upalo par milijuna zajedno sa zgodnom manekenkom/sponzorušom koja ga bez tih milijuna ne bi ni pogledala na ulici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije