Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA - MAĐARSKA
Povratak na članak

Vatreni igraju važnu utakmicu, evo gdje možete gledati prijenos s Poljuda

Daniele Orsato (43) bit će glavni sudac na ovoga susreta koji je vrlo važan za Dalićeve izabranike.

Komentari 14

ER
EroK
09:10 10.10.2019.

Idemo Vatreni!

VL
Avatar Radagast
Radagast
08:05 10.10.2019.

Zašto večernji nikada ne dopušta komentiranje uvaženog sportskog novinara Tomislava Dasovića? 😉

VL
PR
prajdali100
09:20 10.10.2019.

Ajmoooooo !

VL
SO
Somelier
16:16 10.10.2019.

Veselim se dobroj igri i svakoj pobjedi naše reprezentacije ili klubova. Muđutim naši treneri još nisu sazreli za jedan kontinuitet u igri i pobjedama. Recimo Čačić. Zanijemi i zaboravi da promijeni igrača. Dalić trenutni Hrvatski "Bog" protiv Azerbadžana zanijemi i zaboravi promijeniti igraća kada je vrijeme. Vidi da udaraju prema golu ali nikako u gol a on se ne sjeti da nekako taj maler presjeće i ubaci drugoga igrača. Vjerojatno jer nesmije zvijezde dirati. Da ne ponavljam isto je bilo sa Bjelicom protiv Mančestera. Svima im fali onaj filing da u određenome trenutku unese promjene. Nadam se da će se to promijeniti i želim im danas puno sreće i pobjedu.

VL
DA
danijelrukavina4
17:39 10.10.2019.

Očekujem pun stadion, atmosferu kakvu samo sportski Split može prirediti, korektno i sportsko nadmetanje publike, i, normalno, našu pobjedu. Nadam se da će igrači biti inspirirani i nadahnuti. Neka prikažu ono najbolje od nogometne igre. Nadigravanje, lucidne driblinge, eksploziju talenta.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
16:52 10.10.2019.

Nek izgube samo zbog kokolinde...

VL
MC
McCroat
09:58 10.10.2019.

Ova utakmica je nesto puno vise od nogometa. To je predizborna kampanja prve navijacice reprezentacije (ljuta borna nje i one knoll za tu titulu) i tu smo mi svi skupa s Hajdukom sporedni i nebitni dionici te price koja nass nadilazi. Ovo je kriminalna drzava skrojena po gustu raznih interesnih skupina, a ne hrvatskih gradjana, a kolo predvodi ekipa iz lože. Nek im je svima sa srecom, al sta dalje od mene. Za mene ne postoje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.