Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNS dogovorio

Vatreni u studenom igraju još jednu prijateljsku utakmicu

Hrvatska reprezentacija
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
18.02.2019.
u 13:39

Izabranici Zlatka Dalića tri dana ranije dočekuju Slovačku u posljednjem susretu kvalifikacija za europsku smotru

Hrvatska nogometna reprezentacija dogovorila je još jedan prijateljsku utakmicu. Vatreni će 19. studenoga pred svojim navijačima igrati protiv nacionalne selekcije Gruzije.

Izabranici Zlatka Dalića tri dana ranije dočekuju Slovačku u posljednjem susretu kvalifikacija za europsku smotru, a ove godine već imaju dogovorenu i prijateljsku provjeru protiv Tunisa, 11. lipnja u Varaždinu.

>> Pogledajte video: najplaćeniji igrači na svijetu

S Gruzijom su hrvatski reprezentativci odigrali dvije utakmice, obje natjecateljske, u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine u Poljskoj i Ukrajini.

U Tbilisiju su poraženi 1:0 pogotkom Kobiašvilija u 90. minuti, dok su u Splitu slavili preokretom: nakon vodećeg pogotka Kankave tri su boda osigurali Mandžukić i Kalinić u 76. i 78. minuti.

Na najnovijoj Fifinoj ljestvici najboljih reprezentacija Gruzija zauzima 91. mjesto.

Hrvatska će kvalifikacije za Europsko prvenstvo otvoriti u ožujku, domaćim ogledom s Azerbajdžanom na Maksimiru te gostovanjem kod Mađarske.

Komentara 1

Avatar brcko dc
brcko dc
17:54 18.02.2019.

Nema sta sve protivnici iz trece lige .Svi se trgaju da igraju sa viceprvacima .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije