Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Vatreni u prosincu na reprezentaciju koju vodi hrvatski trener?!

Hrvatska Španjolska
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
17.09.2018.
u 09:58

- Utakmica bi se igrala u prosincu, a dogovorena je i razmjena sudaca, te odlasci klubova na pripreme, pripremne utakmice..., rekao je predsjednik Komisije za marketing kuvajtskog saveza Muen Al-Rasheed.

Hrvatska će nogometna reprezentacija prvu domaću utakmicu pred publikom nakon finala Svjetskog prvenstva igrati na Rujevici protiv - Jordana (15. listopada). Jer prva domaća u Ligi nacija, protiv Engleske, igra se 12. listopada bez publike zbog gluposti nekolicine huligana, piše Goal.

No, godina možda neće biti završena okršajima sa Španjolskom i Engleskom (15. i 18. studenoga) u Ligi nacija. Nego drugom utakmicom u povijesti kockastih protiv reprezentacije iz Perzijskog zaljeva.

Kuvajtski je nogometni savez, naime, objavio kako je potpisao dogovor o suradnji s HNS-om, koji uključuje i prijateljsku utakmicu u Kuvajtu. I ne samo to, nego Kuvajćani tvrde da se HNS obvezao dovesti 'puni sastav iz finala SP-a'!? Dakako, bez trojca koji se oprostio (Mandžukić, Subašić, Ćorluka).

Hrvatska Španjolska
1/19

- Utakmica bi se igrala u prosincu, a dogovorena je i razmjena sudaca, te odlasci klubova na pripreme, pripremne utakmice..., rekao je predsjednik Komisije za marketing kuvajtskog saveza Muen Al-Rasheed.

Ako se čudite odakle sad to - jer Hrvatska je od perzijskih država igrala jedino prijateljsku protiv Katara 2009. godine (3:2) - poveznica je Romeo Jozak. Koji je krajem srpnja postao izbornik Kuvajta.

Tom je prilikom u intervjuu za Goal rekao:

- Iza njih je trogodišnja suspenzija, što nam predstavlja veliki hendikep, ali i daje određenu dodatnu pozitivnu energiju jer su se već svi zaželjeli utakmica na međunarodnoj sceni. Dobro je što nam nove kvalifikacije započinju tek u svibnju ili rujnu 2019. godine. Tako da imamo gotovo godinu dana za snimanje stanja i analizu reprezentacije.

Eh sad, sigurno HNS može sjajno zaraditi takvom utakmicom, ali sastav iz finala SP-a... zvuči kao utopija. Luka Modrić s Realom je tada na klupskom SP-u, a ni ostali klubovi neće biti oduševljeni da puštaju Rakitića, Lovrena, Vrsaljka, Kovačića, Rebića... na takvu utakmicu.

>> Pogledajte reakciju Dalića nakon poraza od Španjolske

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije