Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Vatreni se vraćaju na Wembley: Hrvatska s Engleskom igra 1. rujna

Hrvatska - Španjolska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
25.07.2016.
u 11:19

Englezi su izabrali Hrvatsku kao zaigravanje uoči utakmice sa Slovačkom s kojom tri dana poslije igraju u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji. U Maksimiru 5. rujna Hrvatska igra protiv Turske

Engleski nogometni savez izabrao je Sama Allardycea (61) za novog izbornika. Big Sam mogao bi debitirati u prijateljskoj utakmici protiv Hrvatske koja bi se trebala igrati 1. rujna na Wembleyju.

Hrvatski i engleski savezi još nisu potvrdili taj dvoboj. Wembley je hrvatskoj reprezentaciji i navijačima ostao u lijepom sjećanju kada su 2007. u kvalifikacijama za EP vatreni sjajnim Petrićevim pogotkom pobijedili Englesku s 3:2.

Englezi su izabrali Hrvatsku kao zaigravanje uoči utakmice sa Slovačkom s kojom tri dana poslije igraju u kvalifikacijama za SP 2018. u Rusiji. U Maksimiru 5. rujna Hrvatska igra protiv Turske. 

>>Bilićev prethodnik u West Hamu postao izbornik Engleske: To sam oduvijek želio

Komentara 3

DU
Deleted user
15:25 25.07.2016.

>Englezi su izabrali Hrvatsku A zasto ne bi bilo obrnuto-da su hrvati odabrali engleze?

DU
Deleted user
16:25 25.07.2016.

hrvaška je za engleze zmislila nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije