Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA SVAĐA

Vatreni se umiješao u skandal koji potresa Srbiju i poslao jasnu poruku

Rebić
Foto: /DPA/PIXSELL
1/2
23.11.2018.
u 17:37

Incident se dogodio u poluvremenu utakmice Lige nacija između Srbije i Litve u Beogradu (4:1). Krstajić je Gaćinoviću tada rekao da će ga zamijeniti nakon čega je Eintrachtov veznjak izgubio živce i sukobio se s izbornikom.

Atmosfera u nogometnoj reprezentaciji Srbije narušena je već duže vrijeme, a sada je došlo do sukoba između izbornika Mladena Krstajića i veznjaka Mijata Gaćinovića.

Incident se dogodio u poluvremenu utakmice Lige nacija između Srbije i Litve u Beogradu (4:1). Krstajić je Gaćinoviću tada rekao da će ga zamijeniti nakon čega je Eintrachtov veznjak izgubio živce i sukobio se s izbornikom. Navodno je čak i bacio kopačku.

"Nije istina da sam bilo koga gađao ili mu se unosio u lice, kao što su prenijeli pojedini portali. Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam pogriješio. Nisam dao sebi za pravo tako reagirati zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari koje sam skupljao u sebi od ranije. Uvijek sam govorio istinu i mislim da ljudi trebaju znati", napisao je Gaćinović na društvenim mrežama.

Na to su se na Instagramu oglasili brojni nogometaši i dali Gaćinoviću podršku, prenosi srbijanski mediji. Među njima i naš Ante Rebić, Gaćinovićev suigrač iz Eintrachta.

"Ja sam uz mog pajdu", napisao je vatreni.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Komentara 28

Avatar Django
Django
18:21 23.11.2018.

Bez Večernjeg zabavnika nikad ne bih saznao ovako važnu vijest.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:13 23.11.2018.

Nevjerojatno!!!!!! Koji Članak!!!! Kao prvo Koga Zanima srpija i taj trener i ostalo???? Kao drugo šta miješaju Rebića u to??? Ovo je dno dna Večernjeg??? Ovo nikako nemogu vjerovati??? Hrvatske Novine ?????

LJ
ljutko
18:10 23.11.2018.

Skandal nad skandalima i to iz komšiluka. Ha ha ha.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije