Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE IGRAČA

Vatreni se dogovorili da će zabiti pa primili gol: 'Uvukla se nervoza...'

Azerbajdžan - Hrvatska
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
09.09.2019.
u 21:04

- Uvijek smo išli težim putem, tako ćemo i ovaj put. Hvala navijačima. Pokušat ćemo se iskupiti protiv Mađarske. Nije nam nedostajalo motiva, jako dobro smo ušli u utakmicu. No takav je nogomet, zato je zanimljiv. Poklonili smo im bod - rekao je Vida

Domagoj Vida nakon remija s Azerbajdžanom je naglasio da Hrvatskoj nije nedostajalo motiva, ali da su protivnicima poklonili dva boda.

- Krenuli smo odlično, zabili gol, imali dvije ili tri mrtve šanse. Golman se razbranio, a oni dobili krila. Zaslužena podjela bodova, ali nećemo praviti dramu - rekao je Domagoj Vida za Novu TV i dodao:

- Uvijek smo išli težim putem, tako ćemo i ovaj put. Hvala navijačima. Pokušat ćemo se iskupiti protiv Mađarske. Nije nam nedostajalo motiva, jako dobro smo ušli u utakmicu. No takav je nogomet, zato je zanimljiv. Poklonili smo im bod.

Utakmicu je prokomentirao i Borna Barišić:

- Četiri boda iz dvije utakmice nije loše, ali to nije ono što smo očekivali, posebno nakon one utakmice u Slovačkoj.

Što su se dogovorili na poluvremenu u svlačionici?

- Dogovor je bio da moramo dići glave, biti agresivni i zabiti drugi gol. No, oni su postigli pogodak i onda je bilo nervoze.

Komentara 6

PR
prajdali100
22:12 09.09.2019.

Od Fantazije do Očaja !!!! Ne mogu vjerovati.Što je onom Rebiću ? Ljudi nemaju ni boda, svi ih nakantaju a mi se brukamo.

Avatar StipeBalkanovic
StipeBalkanovic
21:38 09.09.2019.

Domagoj Vida nakon remija s Azerbajdžanom je naglasio da je Hrvatskoj nedostajalo motiva za pobjedu jer su reprezentativci na kladionici metnuli lovu na neodlučeni rezultat.

PR
prtlje
21:47 09.09.2019.

gledajuci zadnje minute kad gotovo i nismo htjeli ici naprije imam osjecaj da kladionica tu ima svoje prste?????????? moralo je ostati nerjeseno....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije