Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAŽNE RIJEČI

Vatreni se dirljivim porukama oprostili od reprezentacije!

Šuker Subašić Ćorluka i Mandžukić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
16.11.2018.
u 08:53

Uoči utakmice prigodne darove za oproštaj od reprezentacije dobili su Mandžukić, Ćorluka i Subašić.

Uvod u utakmicu protiv Španjolske u kojoj je Hrvatska slavila 3:2 golom Tina Jedvaja u sudačkoj nadoknadi prošao je u svečanom raspoloženju.

Naime, Mariju Mandžukiću, Vedranu Ćorluki i Danijelu Subašiću, koji su se nakon Svjetskog prvenstva oprostili od dresa reprezentacije, uručeni su prigodni darovi.

Mandžukić se nakon utakmice dirljivom porukom oglasio na Instagramu.

>> Pogledajte i atmosferu na Maksimiru

- Doživjeti ovakav trenutak na završetku reprezentativne karijere uistinu je nešto za pamćenje. Hvala vam na nevjerojatnoj podršci i ljubavi kroz sve ove godine! Upravo zbog toga sam presretan što smo u Rusiji ostvarili vaše i naše snove pa je i ovaj oproštaj, koliko god emotivan bio, ipak malo lakše podnijeti. Voli vas Mandžo - napisao je napadač koji je u 89. nastupa za vatrene zabio 33 gola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doživjeti ovakav trenutak na završetku reprezentativne karijere uistinu je nešto za pamćenje. Hvala vam na nevjerojatnoj podršci i ljubavi kroz sve ove godine! Upravo zbog toga sam presretan što smo u Rusiji ostvarili vaše i naše snove pa je i ovaj oproštaj, koliko god emotivan bio, ipak malo lakše podnijeti. Voli vas Mandžo! 🇭🇷❤️ To experience a moment like this at the end of my career as a Croatia international is something to remember forever. Thank you for the unconditional love and support you have given me during all these years! I am delighted that we have fulfiled both your dreams and ours in Russia, which makes this emotional farewell a little bit easier to bear. Love, Mandžo!

Objavu dijeli Mario Mandžukić MM 17 (@mariomandzukic_official)

Putem društvene mreže oglasio se i Vedran Ćorluka.

- Kakva prekrasna noć, maksimirska noć... oproštaj na najdražem stadionu pred najdražim i najboljim navijačima... i što je najvažnije velika pobjeda Hrvatske nad Španjolskom, bravo Vatreni idemo srušiti i Engleze - napisao je Ćorluka.

>> Pogledajte i što je Lovren poručio na pobjede Hrvatske

Komentara 2

IV
ivanos87
12:28 17.11.2018.

Mandjukic i Subasic su mogli jos Europsko odigrat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije