Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno u akciji

Vatreni s Walesom u Osijeku, a s Tunisom u Varaždinu

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Marko Prpić/Pixsell
05.02.2019.
u 16:34

Hrvatska otvara Europske kvalifikacije domaćim susretom protiv Azerbajdžana 21. ožujka (Zagreb), a tri dana poslije gostuje kod Mađarske

Osijek i Varaždin imat će u lipnju priliku pozdraviti svjetske doprvake, hrvatsku nogometnu reprezentaciju, odlučilo je rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom.

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku kako će stadion Gradski vrt u Osijeku biti domaćin druge domaće utakmice Europskih kvalifikacija za Euro 2020., koju Hrvatska 8. lipnja s početkom u 15 sati igra protiv Walesa.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih

Hrvatska nogometna reprezentacija
1/74

Podsjećamo, Hrvatska otvara Europske kvalifikacije domaćim susretom protiv Azerbajdžana 21. ožujka (Zagreb), a tri dana poslije gostuje kod Mađarske.

Kako prema Uefinim pravilima svi slobodni termini moraju biti iskorišteni za prijateljske utakmice, HNS je za 11. lipnja dogovorio prijateljski susret s reprezentacijom Tunisa.

Utakmica će biti odigrana u Varaždinu, a domaćin je prihvatio osigurati odgovarajuće i maksimalne uvjete za boravak i nastup druge reprezentacije svijeta s prošlogodišnjeg Svjetskog prvenstva.

>> Pogledajte video: SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
21:40 05.02.2019.

Svuda, samo ne u Rijeku niti u Split!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije