Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otpao turnir u Dohi

Odustali od Engleske! Vatreni pronašli drugi kamp

Hrvatska reprezentacija
Foto: Pixsell/Reuters
1/4
17.12.2019.
u 06:48

Izbornik Dalić je ostao bez dvije jake provjere uoči Eura i HNS sada užurbano radi na dogovaranju novih utakmica

Prema neslužbenim informacijama iz Hrvatskog nogometnog saveza, jučer je ipak otpao pripremni turnir A reprezentacije u Dohi sljedeće godine, na kojemu je Hrvatska trebala igrati u polufinalu sa Švicarskom, a u finalu s pobjednikom utakmice Belgija – Portugal.

Tako je izbornik Dalić ostao bez dvije jake provjere uoči Eura i HNS sada užurbano radi na dogovaranju novih utakmica. Spominje se mogućnost još jedne kratke američke turneje, no sve je još u povojima, budući da je tek jučer stigla negativna vijest iz Katara.

Hrvatska reprezentacija
1/5

Također, neslužbeno saznajemo da je izaslanstvo HNS-a koja je obilazilo potencijalne kampove za pripreme vatrenih uoči Eura dalo negativnu ocjenu o kampu Tottenhama u sjevernom Londonu, te kako je prolaznu ocjenu dobio jedan od kampova u Škotskoj, navodno onaj u Edinburghu.

Završnu ocjenu kampa dat će izbornik Zlatko Dalić. 

>> Pogledajte što su vatreni rekli nakon plasmana na Euro

Komentara 3

AL
Alen10312
10:19 17.12.2019.

Odlicno !! Dok su druge top reprezentacije vec 3 dana nakon zdrijeba skupina za EP objavile termine i protivnike u prijateljskim utakmicama mi smo gubili vrijeme.I onda se cudimo kad moramo igrati takve tekme protiv San Marina, Andore ili Luxemburga.Ne mogu se pomiriti s cinjenicom da aktualni viceprvak svijeta uopce ne koristi svoju reputaciju i na vrijeme ne dogovara prijateljske s ekipama poput Nizozemske, Njemacke, Francuske, Italije ili Spanjolske.Administracija koja radi u HNS je u najmanju ruku nesposobna.Pitam se samo do kada cemo to vise trpiti ? Sramota !!

BA
bazinga
17:52 17.12.2019.

Nije bitan kamp nego mito provizija u đepu

Avatar southman
southman
07:27 17.12.2019.

Znači biramo kamp unutar EU !? Pametno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije